Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
UNA NOCHE SIN LUNA (AMIFITEATRE)
de Juan Diego Botto

ATENCIÓ ENTRADES PER ZONA AMFITEATRE! En aquesta funció l'actor fa tres accions/escenes de curta durada a la Platea i des de l'Amfiteatre no es veurà. Tot i ser un moment puntual que no afecta la comprensió de l'espectacle,  les entrades d'Amfiteatre tenen un preu reduït.


Juan Diego Botto i Sergio Peris-Mencheta es retroben després de l’èxit d’‘Un trozo invisible de este mundo’ –guanyadora de 4 Premis Max i que vam veure al Kursaal el 2014– per proposar-nos un viatgea través de l’univers del poeta granadí Federico García Lorca.

Una noche sin luna és una peça commovedora i sorprenent que ens parla de Lorca des d’una sensibilitat del segle XXI, com si el mateix Federico fos avui aquí amb nosaltres. Un  recorregut amb molta ironia, emotivitat i sentit de l’humor per alguns dels aspectes menys coneguts de la vida i obra de Lorca: el seu pas per la residència d’estudiants, les crítiques rebudes per Yerma, la seva relació amb la premsa, els seus amors, la tensió dels seus últims anys…

Una peça viva, atrevida i dinàmica en la qual la paraula de Lorca, la seva vida i el seu món serveixen de mirall del nostre.

UN VIATGE A L’UNIVERS DE FEDERICO GARCÍA LORCA, INTERPRETAT PER JUAN DIEGO BOTTO

DURADA
01:40h
DIRECCIÓ

Sergio Peris-Mencheta

INTÈRPRET

Juan Diego Botto

FORTOGRAFIA

marcosGpunto

FUNCIÓ ACCESSIBLE
Aquesta funció es podrà seguir a partir dels sobretítols que es projectaran en una pantalla, així com per audiodescripció a través d’un sistema de receptors. 

 

Les persones amb discapacitat visual que tinguin interès a utilitzar el servei d’audiodescripció han de sol·licitar-ho enviant un correu electrònic a info@mees.cat o a les taquilles del Kursaal, de dimarts a dissabte d’11 h a 13 h i de 18 h a 20 h).

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador