Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
VÍCTOR ULLATE BALLET
‘El amor brujo’

Després de gairebé 4 anys, el Víctor Ullate Ballet torna al Kursaal amb una revisió d’ ’El Amor brujo’ que va estrenar el maig de 1994 al Teatro de la Maestranza de Sevilla i la renova amb una nova escenografia i vestuari, donant més protagonisme a la llum.


A més a més, en aquesta versió es duu a terme una aposta musical trencadora amb la inclusió del grup de dark ambient In Slaughter Natives, que se suma als efectes musicals creats per Luís Delgado per a la versió original i que condueixen l’espectador a una travessia entre la vida i la mort, un viatge cap al més enllà.


L’obra, escrita per Falla a principis del segle XX, i de marcat caràcter andalús, aprofundeix en el misticisme gitano, acostant-se a l’amor en la seva forma més primitiva i essencial. Explica la història de Candela, una noia gitana, enamorada de Carmelo, que és turmentada per l’espectre del seu antic amant. Una història d’amor i passió, de llàgrimes i desconsol, de bruixeria i seducció, de mort i de dansa.


Una cita ineludible per als amants de la dansa.

DURADA
01:30h
COREOGRAFIA:

Víctor Ullate

DIRECTOR D'ESCENA:

Eduardo Lao

MÚSICA:

Manuel De Falla, Luis Delgado, In Slaughter Natives

COS DE BALL:

Víctor Ullate Ballet

Amb el suport
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador