Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
ARNAU MORELL SPAWN QUINTET
‘Jazz proper i d’arrel’

ATENCIÓ: Aquest espectacle ha quedat suspès en compliment de les directrius anunciades per la Generalitat de Catalunya per pal·liar els efectes del Coronavirus. En els propers dies es treballarà per si és possible buscar una nova data per als espectacles que es veuen afectats per aquestes mesures, o queden suspesos definitivament. Més informació AQUÍ

 

Arnau Morell Spawn Quintet està format per 5 músics formats al Grau superior, tant al Conservatori del Liceu, com a l'Esmuc i que s'han anat trobant en diferents projectes amb el trompetista d’Artés Arnau Morell, exalumne del Conservatori de Música de Manresa, i que han acabat formant part del seu propi projecte vital. L’acompanyen en aquest projecte el surienc Josep Junyent (baix elèctric/contrabaix) i el sallentí David Sorribas (bateria), juntament amb el saxofonista Alejandro Delgado i el pianista Dani Ferruz. 

Al concert de la Plana de l’Om intepretaran diversos temes composats per Arnau Morell, en un passeig sonor per la història del jazz, des del swing clàssic dels anys 20 i fins a sonoritats més properes com la d'Ambrose Akinmusire o Avishai Cohen.

Deixeu-vos portar per la música i oblideu-vos d'idees preconcebudes, el directe fresc i càlid a la vegada d'aquest quintet faran que pugueu gaudir d'una estona d'emoció intensa, evadint-nos per una moments de la realitat.*A partir d’aquesta temporada l’Auditori de l’Espai de la Plana de l’Om tindrà les entrades numerades per poder garantir les mesures de seguretat. 

Consulta les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19 AQUÍ

ENTRADES
DATES
diumenge, 8 de novembre de 2020 - 12:00 h