Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
EL GRAN COMEDIANT
de Joel Joan i Héctor Claramunt

UNA COMÈDIA SOBRE L’ÈXIT, LA GELOSIA I L’AMISTAT PROTAGONITZADA PER JOEL JOAN

En Llorenç i l’Ernest són amics de tota la vida. Tots dos van decidir fa molt temps que volien ser actors, però han tingut trajectòries desiguals. Mentre que en Llorenç fa temps que totes li ponen i ha vist com la seva fama creixia (al mateix ritme que el seu ego) fins a convertir-se en tot un divo del teatre català, l’Ernest no se n’ha acabat de sortir mai. Quan finalment, als 50 anys, l’Ernest decideix llençar la tovallola, en Llorenç li etziba un discurs motivador digne dels millors ‘coach’ d’autoajuda, tot i que ell secretament el compadeix i creu que l’Ernest faria bé d’abandonar.

El que el Llorenç no podia preveure és que el seu discurs motivador calaria i l’Ernest faria un gir radical. Les coses comencen a anar-li molt bé… molt més bé del que en Llorenç pot suportar. La compassió pel seu amic es transforma en gelosia i a partir de llavors el Llorenç farà tot el que pugui per sabotejar l’èxit del seu gran amic.


Consulta les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19 AQUÍ

DURADA
01:30h
DIRECCIÓ

Joel Joan
Hèctor Claramunt

INTÈRPRETS

Joel Joan
Xavi Mira
Sandra Monclús
Eduard Muntada
África Alonso

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador