Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
FILUMENA MARTURANO
d’Eduardo de Filippo

UNA COMÈDIA PRODUÏDA PER LA PERLA29 I PROTAGONITZADA PER CLARA SEGURA

Després de 25 anys de viure mantinguda per Domenico Soriano i de múltiples negatives a casar-se amb ella, Filumena decideix fingir una malaltia greu per aconseguir que al llit de morta Domenico l’accepti en matrimoni. La casa és plena de metges i veïns, i enmig d’aquest ambient fúnebre arriba el capellà per donar-li l’extremunció i s’organitza el casament. A l’habitació del costat, una
jove amant de Domenico espera que Filumena traspassi... Però un cop casats, Filumena s’aixeca del llit fresca com una rosa, i aquí comença l’espectacle. Què ha empès a Filumena a muntar tota aquesta farsa? Per què la seva obsessió per casar-se amb Domenico?

Els aires de l’Itàlia d’Eduardo De Filippo tornen a La Perla 29 per oferir-nos un retrat a la napolitana on l’estima es posa a prova i ens recorda que l’amor, de vegades, rebota en direccions oposades.


Consulta les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19 AQUÍ

DURADA
02:00h
DIRECCIÓ

Oriol Broggi

TRADUCCIÓ

Xavier Valls

INTÈRPRETS

Clara Segura
Enrico Ianniello
Marissa Josa
Jordi Llovet
Jordi Coromina 
Josep Sobrevals
Sergi Torrecilla
Montse Vellvehí
Carla Vilaró

FUNCIÓ ACCESSIBLE: DIUMENGE 12H

La funció de diumenge, 24 d'octubre, a les 12h del migdia es podrà seguir a partir dels sobretítols que es projectaran en una pantalla, així com per audiodescripció a través d’un sistema de receptors. 

Les persones amb discapacitat visual que tinguin interès a utilitzar el servei d’audiodescripció han de sol·licitar-ho enviant un correu electrònic a info@mees.cat o a les taquilles del Kursaal, de dimarts a dissabte d’11 h a 13 h i de 18 h a 20 h).

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador