Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
TEATRE
KURSAAL - SALA GRAN
FILUMENA MARTURANO
d’Eduardo de Filippo

UNA COMÈDIA PRODUÏDA PER LA PERLA29 I PROTAGONITZADA PER CLARA SEGURA

Després de 25 anys de viure mantinguda per Domenico Soriano i de múltiples negatives a casar-se amb ella, Filumena decideix fingir una malaltia greu per aconseguir que al llit de morta Domenico l’accepti en matrimoni. La casa és plena de metges i veïns, i enmig d’aquest ambient fúnebre arriba el capellà per donar-li l’extremunció i s’organitza el casament. A l’habitació del costat, una
jove amant de Domenico espera que Filumena traspassi... Però un cop casats, Filumena s’aixeca del llit fresca com una rosa, i aquí comença l’espectacle. Què ha empès a Filumena a muntar tota aquesta farsa? Per què la seva obsessió per casar-se amb Domenico?

Els aires de l’Itàlia d’Eduardo De Filippo tornen a La Perla 29 per oferir-nos un retrat a la napolitana on l’estima es posa a prova i ens recorda que l’amor, de vegades, rebota en direccions oposades.


Consulta les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19 AQUÍ

DURADA
02:00h
DIRECCIÓ

Oriol Broggi

TRADUCCIÓ

Xavier Valls

INTÈRPRETS

Clara Segura
Enrico Ianniello
Marissa Josa
Jordi Llovet
Jordi Coromina 
Josep Sobrevals
Sergi Torrecilla
Montse Vellvehí
Carla Vilaró

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
TEATRE
diumenge, 26 de setembre - 18:00 h
TEATRE
dimecres, 29 de setembre - 18:00 h
TEATRE
divendres, 1 d'octubre - 20:00 h
TEATRE
dijous, 7 d'octubre - 19:00 h