Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
DANSA
KURSAAL - SALA GRAN
GALA CENTENARI ALICIA ALONSO
Estrelles internacionals de la dansa cubana ballaran per retre homenatge a Alicia Alonso
ENTRADES
26,00
22,00

*ATENCIÓ: Aquest espectacle ha quedat reprogramat a aquesta data, ja que es va haver de suspendre la funció del dia 24 d'abril de 2020, d’acord amb les mesures preses per pal·liar els efectes del Coronavirus. 

 

PRIMERES FIGURES DEL BALLET D’ARREU DEL MÓN, EN UNA GALA HOMENATGE A ALICIA ALONSO

 

Alicia Alonso és una de les personalitats més rellevants de la his - tòria de la dansa d’àmbit mundial. Recentment traspassada -pocs mesos abans de fer cent anys-, Alicia Alonso va néixer a L’Havana (1920) i va iniciar estudis de dansa clàssica el 1931 a l’Escola de Ba - llet de la Societat Pro-Arte Musical. El 1948 va fundar a La Habana el Ballet Alicia Alonso, que avui és el Ballet Nacional de Cuba. En va ser la prima ballarina absoluta i és considerada una llegenda.

 Ara arriba al Kursaal una gala protagonitzada per primeres estrelles internacionals, que recrearan part del repertori de la dansa clàssica en què Alicia Alonso va brillar amb tècnica i estil propis. La seva magistral empremta arriba als nostres dies com un llegat preuat i apreciat pel públic dels principals teatres del món. Hi veurem fragments de Giselle, Carmen, El llac dels Cignes, La Bella dorment, Coppelia, Don Quixot, el Trencanous ...

DURADA
01:40h
DIRECCIÓ

Orlando Salgado

INTÈRPRETS

Estrelles internacionals del ballet cubà que han estat rellevants al Ballet Nacional de Cuba i avui desenvolupen la seva carrera interncional en altres companyies important i estrelles de la sansa a Espanya, Canadà i França.

FOTOGRAFIA

Jorge Valiente

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
TEATRE
divendres, 30 d'abril - 20:30 h
MÚSICA
divendres, 14 de maig - 20:30 h
DANSA
divendres, 6 de novembre - 20:30 h
DANSA
divendres, 4 de desembre - 20:30 h