Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Dansa
GALA CENTENARI ALICIA ALONSO
Estrelles internacionals de la dansa cubana ballaran per retre homenatge a Alicia Alonso

*ATENCIÓ: Aquest espectacle ha quedat reprogramat a aquesta data, ja que es va haver de suspendre la funció del dia 24 d'abril de 2020, d’acord amb les mesures preses per pal·liar els efectes del Coronavirus. 

 

PRIMERES FIGURES DEL BALLET D’ARREU DEL MÓN, EN UNA GALA HOMENATGE A ALICIA ALONSO

 

Alicia Alonso és una de les personalitats més rellevants de la his - tòria de la dansa d’àmbit mundial. Recentment traspassada -pocs mesos abans de fer cent anys-, Alicia Alonso va néixer a L’Havana (1920) i va iniciar estudis de dansa clàssica el 1931 a l’Escola de Ba - llet de la Societat Pro-Arte Musical. El 1948 va fundar a La Habana el Ballet Alicia Alonso, que avui és el Ballet Nacional de Cuba. En va ser la prima ballarina absoluta i és considerada una llegenda.

 Ara arriba al Kursaal una gala protagonitzada per primeres estrelles internacionals, que recrearan part del repertori de la dansa clàssica en què Alicia Alonso va brillar amb tècnica i estil propis. La seva magistral empremta arriba als nostres dies com un llegat preuat i apreciat pel públic dels principals teatres del món. Hi veurem fragments de Giselle, Carmen, El llac dels Cignes, La Bella dorment, Coppelia, Don Quixot, el Trencanous ...

 

Consulta les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19 AQUÍ

ENTRADES
DATES
diumenge, 6 de juny de 2021 - 18:00 h