Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
MONE TERUEL I ALBERT PLADELLORENS
‘Mother and son’

TORNA EL CLUB DE LA CANÇÓ AMB LA VEU DE MONE TERUEL I EL PIANO D’ALBERT PLADELLORENS

Actriu i cantant, la Mone és una de les artistes més carismàtiques de l’escena catalana. Al Kursaal l’hem vist actuar en totes les seves facetes, brillant d’una manera especial en el teatre musical, però sempre en espectacles de gran format. Aquest cop la podrem escoltar en l’espai acollidor de la Sala Petita en un recital concebut per a un cafè-concert en què la proximitat del públic és fonamental.

‘Mother and son’ va néixer de la proposta d’algú que coneixia molt bé les virtuts musicals tant de la Mone com del seu fill Albert, pianista de jazz. A partir d’aquella idea van escollir un repertori fet dels seus gustos en comú on hi tenen cabuda, entre altres estils, estàndards de jazz, cançó francesa, bossa-nova i fins i tot alguna cançó pròpia de la Mone. El resultat és una trobada emocional i musical entre mare i fill amb una fluida comunicació amb el públic.

Un concert “de club” ideal per acollir-lo a El Club de la Cançó.


Consulta les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19 AQUÍ

ENTRADES
DATES
dijous, 11 de novembre de 2021 - 19:00 h