Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
NÚRIA CASAS, CONTRABAIX I AITANA AVILÉS, PIANO
Obres de Bach, Misek i Granados

EL CONTRABAIX, PROTAGONISTA DESTACAT D’AQUEST PRIMER CONCERT DEL 3/4 DE MÚSICA

La contrabaixista manresana Núria Casas Coll - exalumna del Conservatori de Manresa - i la pianista mallorquina Aitana Avilés Marín són companyes de promoció de l’ESMUC i s’ajunten en aquesta ocasió per oferir-nos un concert ple de contrastos.

El contrabaix mai havia estat un instrument solista, però a partir del segle XIX experimenta una important transformació tècnica que es consolida amb obres de gran qualitat musical com la ‘Sonata d’Adolf Misek’, que interpretaran Avilés i Casas. El romanticisme d’aquesta peça contrasta amb l’elegància barroca de la ‘Suite 2’ de Bach però al mateix temps sembla insignificant davant la terrenalitat wagneriana de les ‘Goyescas’ de Granados, peces que seran interpretades a solo.

Un concert que englobarà grans diferències tímbriques i estilístiques, les quals seran narrades al públic per les mateixes intèrprets.

ENTRADES
DATES
diumenge, 29 de gener de 2023 - 12:00 h