Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
ORQUESTRA MARAVELLA
Concert - espectacle

UN CONCERT AMB UNA DE LES ORQUESTRES MÉS INTERNACIONALS DE CASA NOSTRA


L’Orquestra Maravella
pujarà dalt l’escenari del Kursaal! Aquest serà un concert-espectacle amb actuacions de música lírica, instrumental, populars catalans i solistes de l’orquestra.

Amb 17 músics dalt de l’escenari, l’Orquestra Maravella desplegarà tot el seu art per fer-nos viure una gran festa! Una tarda en què podrem escoltar des de fragments de música clàssica fins a tributs de grups de la música més actual. Tot en un mateix concert!

L’Orquestra Maravella va néixer el 1951 a Caldes de Malavella de la mà de Lluís Ferrer i Puigdemont. Els primers anys van actuar gairebé sempre a l’estranger, raó per la qual els anomenaven Orquestra Internacional. Han actuat a Espanya, Bèlgica, Alemanya, Itàlia, França, Àustria, Suïssa, Portugal... i fins i tot a l’antiga URSS.


Consulta les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19 AQUÍ

DURADA
01:45h
IDEA I DIRECCIÓ

Miquel Comadevall
Imma Comadevall

MÚSICS

Josep Mª Borràs, Imma Comadevall, Meritxell Galan, Benjamí Felip, Andreu Montiel, Miquel Comadevall, Joan Cozar, Gerard Valls, Alfonso Rodríguez, Joan Bardés, Aleix Herraiz, Albert Vergés, Jordi Martínez, Juanjo Rocha, Joan Floris, Jordi Casanovas i Jordi Álvarez

Amb el suport
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador