Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
PAU RIBA
Dioptria50

PAU RIBA EN CONCERT AL KURSAAL PER COMMEMORAR ELS 50 ANYS DEL SEU LP ‘DIOPTRIA’, UNA DE LES JOIES DE LA DISCOGRAFIA CATALANA

El molt apreciat LP ‘Dioptria’, de Pau Riba, considerat número 1 a Catalunya i un dels 10 millors a Espanya, compleix mig segle.

Per commemorar aquesta efemèride Pau Riba ha decidit tornar a muntar el repertori del doble disc, acompanyant-se d’un grup de base format pels seus músics del moment  -els  seus estimats companys de camí dels darrers anys, la banda De Mortimers. Amb aquesta prodigiosa banda de músics joves que tan serveixen pel rock’n’roll i el heavy metal com pel reciclatge i el so acústic, Pau Riba ha recreat l’espectacle amb el qual, l’any 70 -malgrat que havia sortit al mercat a finals del 69-, el disc va ser presentat al Price de Barcelona, creant una inesborrable i encara reverberant commoció.

‘Dioptria’ segueix sent una de les joies de la discografia catalana i Pau Riba segueix defensant-lo amb tot el vigor, amb tot l’humor i amb tota la mala bava.

 

Consulta les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19 AQUÍ

ENTRADES
DATES
divendres, 27 de novembre de 2020 - 20:00 h