Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
QUARTET CASALS
Obres de Mozart, Webern i Schumann

TORNA AL KURSAAL UN DELS QUARTETS DE CORDA MÉS IMPORTANTS D’ÀMBIT INTERNACIONAL

Fundat el 1997 a la Escuela Superior Reina Sofía de Madrid, el Quartet Casals va celebrar la temporada del seu vintè aniversari amb un projecte especialment ambiciós: la integral dels 17 quartets de Beethoven, juntament amb sis obres d’encàrrec a compositors contemporanis, i interpretats en ciutats d’Europa, Àsia i Amèrica Llatina. Al Kursaal escoltarem el quartet de corda núm. 15 en Re menor, K.421/417b de Mozart; cinc moviments per a quartet de corda Op.5 de Webern; sis bagatelles Op.9, també de Webern, i el Quartet de corda núm.3 en La major, Op.41 núm. 3 de Schumann.

D’ençà que va guanyar els primers premis en els concursos internacionals de Londres i d’Hamburg, el Quartet Casals ha estat convidat regularment a les sales de concerts més prestigioses del món: Carnegie Hall (Nova York), Wigmore Hall (Londres), Philarmonie (Berlín), Cité de la Musique (París), entre altres ciutats del món.


Consulta les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19 AQUÍ

ENTRADES
DATES
diumenge, 7 de novembre de 2021 - 18:00 h