Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
SARDANOVA AVUI
amb Santi Arisa, Lakatans i la Cobla Contemporània

UNA FUSIÓ DE SARDANA, CULTURA POPULAR, ROCK I JAZZ EN UN MATEIX ESPECTACLE! 

La Sardanova és la fusió entre la sonoritat de la sardana i la sonoritat del rock, el pop i el funk; la fusió entre la formació instrumental de la cobla, i els teclats, el baix, la guitarra i la bateria que va néixer el 1992 de la inquietud musical del manresà Santi Arisa per la recerca de nous camps sonors en la música popular.

30 anys després del seu naixement, ‘Sardanova Avui’ és una proposta que recupera la fórmula d’èxit de la Sardanova com a punt de trobada entre la sardana i les sonoritats del rock i el jazz. Un espectacle amb una mirada innovadora que combina grups musicals com Santi Arisa & Lakatans amb la Cobla Contemporània i amb entitats locals de cultura popular de tots els punts del territori: esbarts, colles sardanistes, cors. Tota una festa amb la suma de diferents disciplines musicals i de culta popular, amb una mirada oberta i integradora. Oberta al públic que esdevé dansaire, i integradora d’entitats en l’espectacle!

ENTRADES
DATES
diumenge, 5 de febrer de 2023 - 18:00 h