Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
TEATRE
KURSAAL - SALA GRAN
SEÑORA DE ROJO SOBRE FONDO GRIS
amb José Sacristán
ENTRADES
26,00
22,00
10,00

*ATENCIÓ: Aquest espectacle ha quedat reprogramat a aquesta data, ja que es va haver de suspendre la funció del dia 3 de maig, d’acord amb les mesures preses per pal·liar els efectes del Coronavirus. 

 

SACRISTÁN TORNA AL KURSAAL PER OFERIR UNA MIRADA CONTUNDENT SOBRE LA PÈRDUA D’UNA PARELLA DESPRÉS DE MOLTS ANYS DE CONVIVÈNCIA

 

Un pintor amb molts anys d’ofici -que interpreta José Sacristánviu immers en una crisi creativa. Des que va morir de forma imprevista la seva dona, que ho era tot per a ell, pràcticament no ha pogut tornar a pintar. Estiu i tardor de 1975. La filla gran de tots dos és a la presó per les seves activitats polítiques, i és en aquestes dates quan sorgeixen els primers símptomes de la malaltia de la seva mare que la filla viurà des de dins de la presó. És un altre record permanent en la vida del seu pare, que també ara reviu.

L’obra és el relat d’una història d’amor en camí desenfrenat cap a la mort, en aquella Espanya amb trets inequívocs, que ens parla de la felicitat i de la seva pèrdua, i que arriba a la intimitat de cada ésser humà, i a la seva emoció, pel camí recte i simple de la veritat.

 

Espectacle en castellà

DURADA
01:30h
ADAPTACIÓ

José Sámano
José Sacristán
Inés Camiña

DIRECCIÓ

José Sámano

INTÈRPRET

José Sacristán

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
TEATRE
dijous, 12 de novembre - 20:00 h
TEATRE
12 i 13 de desembre - Diverses sessions
DANSA
diumenge, 11 d'abril - 18:00 h
TEATRE
diumenge, 25 d'octubre - 18:00 h