Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
DANSA
KURSAAL - SALA GRAN
TRAMA
de Roser López Espinosa

Sembla que tots els sistemes complexos evolucionen a partir de regles senzilles. I amb aquest pensament, despleguem pautes de joc i provem d'existir plegats. Entrellacem cossos i relacions, donant-nos les mans, sostenint-nos, nuant-nos. Per traçar una partitura física d'interdependències i confiança mútua; d'acords i dissensions, d'equilibris compartits, d'afinacions, desordres i nusos gordians. De cossos que es repleguen en ells mateixos i cossos que es despleguen en moviments col·lectius. ‘TRAMA’ és una proposta sobre el grup, les seves arestes i les seves derives.


Roser López Espinosa ha ballat amb Àngels Margarit, Cesc Gelabert, Iago Pericot, Pere Faura o el cineasta Isaki Lacuesta. El seu treball com a coreògrafa és regularment present a escenaris internacionals. El 2017 crea L'estol per a la Producció Nacional de Dansa, que vam poder veure al Kursaal. Coreògrafa invitada per cies companyies internacionals, col·labora també amb cies companyies de circ com Circ Pànic i Cie. XY (França). És artista associada a La Caldera i artista resident al Mercat de les Flors 2018-20.

 

Consulta les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19 AQUÍ

DURADA
01:00h
CONCEPTE I COREOGRAFIA

Roser López Espinosa

CREACIÓ I DANSA

Nora Baylach, Magí Serra, Anamaria Klajnšček, Noé Ferey, Pontus Fager

FOTOGRAFIA

Àlex Salcedo

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
MÚSICA - PÚBLIC FAMILIAR - CIRC
divendres, 30 d'octubre - 20:30 h
DANSA
divendres, 4 de desembre - 20:30 h
DANSA
divendres, 12 de març - 20:30 h
DANSA
diumenge, 11 d'abril - 18:00 h