Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
XAVIER RICARTE
‘Paisatges d’Europa’

El pianista manresà Xavier Ricarte torna al Cicle ¾ de Música per fer-nos viatjar en el temps a través de la música clàssica, des del barroc i fins a finals del romanticisme. Una magnífica transcripció d’una ‘Siciliana’ de Vivaldi obrirà aquest viatge. Viurem el classicisme i els inicis del romanticisime a mans dels compositors Beethoven i Schubert, alemany i austríac. Chopin exposarà el romanticisme polonès en forma d’elegància i majestuositat; mentre que Liszt intervindrà amb una de les obres més cèlebres del compositor hongarès, la ‘2a rapsòdia hongaresa’. També ens endinsarem en el llegat de la música russa passant per compositors com Scriabin o Rachmaninoff.

A mode de concert-lectura, Xavier Ricarte farà explicacions de cada tram del passeig musical. I a la part final del concert, hi haurà una secció d’improvisacions en diferents estils i en què el públic podrà suggerir obertament una melodia o cançó.


EL PIANISTA MANRESÀ XAVIER RICARTE PROPOSA UN VIATGE PER LA MÚSICA I ELS PAISATGES D’EUROPA

ENTRADES
DATES
diumenge, 23 d'octubre de 2022 - 12:00 h