Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
MÚSICA - GUST DE JAZZ
KURSAAL - SALA PETITA
DANI NEL·LO
amb Los Saxofonistas Salvajes
ENTRADES
18,00
15,00

EL SEXTET FORMAT PER DANI NEL·LO I LOS SAXO - FONISTAS SALVAJES ENS PORTARAN EL MILLOR RHYTHM AND BLUES, JAZZ I ROCK’N’ROLL

 

Dani Nel·lo presenta la continuació de Los Saxofonistas Salvajes, una aventura que reivindica el paper del saxo dins de la música popular en la seva faceta més visceral i subversiva. Los Saxofonis - tas Salvajes és una proposta musical més enllà de l’homenatge: Nel·lo explora l’essència del saxofonista salvatge i s’hi recolza per desenvolupar la seva pròpia veu.

Dani Nel·lo estarà acompanyat en aquest concert del mateix sex - tet de músics que han treballat amb ell des de l’inici del projecte, una banda all-star que uneix alguns dels millors músics de rhythm and blues, jazz y rock’n’roll de l’escena estatal.

 

* La localització dels seients dependrà de la distribució de les taules. Si voleu compartir taula amb altres persones que han comprat entrada, feu-nos-ho saber a jordi@restaurantkursaal.cat

DURADA
01:10h
INTÈRPRETS

Dani Nel·lo, saxo
Pere Miró, saxo baríton
Dani Baraldés i Héctor Martín, guitarres
Matías Míguez, baix
Anton Jarl, bateria
Albert Sabater, percussió

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
MÚSICA
divendres, 24 de gener - 20:30 h
MÚSICA
dissabte, 25 de gener - 18:00 h
MÚSICA
diumenge, 26 de gener - Diverses sessions
MÚSICA
diumenge, 9 de febrer - 20:00 h