Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
MÚSICA - GUST DE JAZZ
KURSAAL - SALA PETITA
DANI NEL·LO
amb Los Saxofonistas Salvajes
ENTRADES
18,00
15,00

*ATENCIÓ: Aquest espectacle ha quedat reprogramat a aquesta data, ja que es va haver de suspendre el concert del dia 29 de març, d’acord amb les mesures preses per pal·liar els efectes del Coronavirus. 

 

 

EL SEXTET FORMAT PER DANI NEL·LO I LOS SAXO - FONISTAS SALVAJES ENS PORTARAN EL MILLOR RHYTHM AND BLUES, JAZZ I ROCK’N’ROLL

 

Dani Nel·lo presenta la continuació de Los Saxofonistas Salvajes, una aventura que reivindica el paper del saxo dins de la música popular en la seva faceta més visceral i subversiva. Los Saxofonis - tas Salvajes és una proposta musical més enllà de l’homenatge: Nel·lo explora l’essència del saxofonista salvatge i s’hi recolza per desenvolupar la seva pròpia veu.

Dani Nel·lo estarà acompanyat en aquest concert del mateix sex - tet de músics que han treballat amb ell des de l’inici del projecte, una banda all-star que uneix alguns dels millors músics de rhythm and blues, jazz y rock’n’roll de l’escena estatal.

 

* La localització dels seients dependrà de la distribució de les taules. Si voleu compartir taula amb altres persones que han comprat entrada, feu-nos-ho saber a jordi@restaurantkursaal.cat

Consulta les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19 AQUÍ

DURADA
01:10h
INTÈRPRETS

Dani Nel·lo, saxo
Pere Miró, saxo baríton
Dani Baraldés i Héctor Martín, guitarres
Matías Míguez, baix
Anton Jarl, bateria
Albert Sabater, percussió

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
MÚSICA
divendres, 26 de març - 20:30 h
MÚSICA
divendres, 14 de maig - 20:30 h
MÚSICA
dissabte, 10 d'octubre - 20:30 h
MÚSICA
dijous, 22 d'octubre - 20:00 h