Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
MARÍA JOSÉ LLERGO
‘Sanación’

CONCERT AJORNAT 

 

LA CANTAT CORDOVESA ARRIBA PER PRIMER COP AL KURSAAL PER PRESENTAR EL SEU PRIMER DISC

La cantant de Pozoblanco María José Llergo, instal·lada a Barcelona des dels dinou anys, vol capgirar-ho tot. Amb només dues cançons i un vídeo al YouTube, la van incloure al line-up del darrer Primavera Sound. Ara, amb un EP i unes ganes immenses, arriba al Kursaal de Manresa per demostrar-nos que tradició i modernitat van necessàriament agafades de la mà.


Llergo ens proposa un flamenc que, com el dels seus avantpassats, apel·la al sentiment més profund, aquell que fereix i guareix alhora, amb una música catàrtica. I el guarneix amb les vestimentes més actuals, que van des del rap fins a l’electrònica, passant per l’indie i el jazz. El cante de María José Llergo s’afegeix al llinatge de visionaris com El Niño de Elche o Rosalía: música per ser gaudida sense prejudicis i per apropar-s’hi sense lligams de cap tipus. Una veu emergent que us sorprendrà.


Consulta les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19 AQUÍ

ENTRADES
DATES
dissabte, 2 d'octubre de 2021 - 20:00 h